רכיבים (1 מנה = 2 חביתות קטנות)
8 כפות קמח עדשים
כ-⅔ כוס מים
מלח
פלפל
אבקת שמרי בירה (אופציונלי)
קורט מלח קאלה נמק (אופציונלי – נותן טעם "ביצתי")
כפית שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים מחבת non stick משומנת קלות
מערבבים בקערה את הקמח, מים והתבלינים לקבלת בלילה חלקה
יוצקים את הבלילה למחבת ומטגנים עד שהקצוות מתמצקים, הופכים ומטגנים עוד 1-2 דקות
מגישים
* ניתן לשדרג את הבלילה עם תוספות כמו עשבי תיבול קצוצים, בצל ופטריות וכו'
ערכים תזונתיים למנה | |
קלוריות | 366 |
חלבון (גרם) | 27 |
פחמימה (גרם) | 26 |
שומן (גרם) | 6 |