רכיבים (8 מנות)
½ כוס חמאת בוטנים
½ כוס סירופ מייפל/סילאן
2 כפות תמצית וניל
4 כוסות פצפוצי אורז
סקופ-סקופ וחצי אבקת חלבון בטעם וניל/שוקו
אופן ההכנה
לערבב בקערה את החומרים הרטובים (חמאת בוטנים, סירופ, תמצית וניל)
בקערה נפרדת לערבב את היבשים (פצפוצי אורז ואבקת חלבון)
לשלב בין התערובות ולערבב היטב
לרפד תבנית בנייר אפיה, לשפוך את התערובת ולהדק אותה באמצעות כף או גלגלת
לאחסן במקפיא כ40 דקות, להוציא, לחתוך לחטיפים ולאחסן בקופסה אטומה במקרר
ערכים תזונתיים למנה | |
קלוריות | 203 |
חלבון (גרם) | 7 |
פחמימה (גרם) | 32 |
שומן (גרם) | 5 |