רכיבים (ל-2 מנות)
300 גרם טופו – חתוך לקוביות
ירקות לפי בחירה אישית לדוגמא:
גזר בחיתוך ג'וליאני (רצועות דקות)
קישואים חתוך לרצועות
פטריות שמפניון פרוסות
גמבה חתוכה לרצועות
בצל בינוני חתוך לרצועות
¼ ראש כרוב חתוך לרצועות
כף שמן לטיגון
½ כפית שמן שומשום
רוטב סויה
אופן ההכנה
משרים את קוביות הטופו ברוטב סויה (אם ניתן להשרות מראש מספר שעות – מה טוב)
מחממים שמן במחבת עמוקה או ווק
מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות
מוציאים את קוביות הטופו מהמשרה ומוסיפים אותן להשחמה קלה
מוסיפים את שאר הירקות ומוסיפים מעל רוטב סויה ואת שמן השומשום – מערבבים
ממשיכים לטגן, מכסים ומכסה על מנת לאפשר לירקות להתרכך ומדי פעם מערבבים
מגישים כשהירקות מתרככים
ערכים תזונתיים ל-2 מנות | |
קלוריות | 468 |
חלבון (גרם) | 33 |
פחמימה (גרם) | 43 |
שומן (גרם) | 21 |