רכיבים (3 מנות)
3 כוסות שעועית לבנה מבושלת
2 בצלים סגולים פרוסים
100 גר' זיתי קלמטה
2 בצל ירוק קצוץ גס
1 חב' פטרוזיליה
2 עגבניות מוצקות ואדומות
כמה עגבניות מיובשות קצוצות גס
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס בלסמי
1/2 כפית סוכר, מלח, פלפל
אופן ההכנה
שמים בקערה את השעועית, הבצל הסגול והירוק, זיתי הקלמטה, הפטרוזיליה, העגבניות הטריות והמיובשות, שמן זית, חומץ בלסמי ותבלינים. מערבבים היטב ואם יש זמן מחכים כשעה להעמקת הטעמים.
ערכים תזונתיים למנה | |
קלוריות | 640 |
חלבון (גרם) | 24 |
פחמימה (גרם) | 81 |
שומן (גרם) | 27 |