רכיבים (2 מנות)
1 כוס כוסמת ירוקה
2 כוסות חלב צמחי לא ממותק
מים
בננה
2 תמרים
חצי כפית קינמון, קמצוץ מלח ורוד
1 כפית תמצית וניל
קמצוץ סודה לשתייה (בערך רבע כפית)
מעט שמן קוקוס לשימון המחבת
אופן ההכנה
שמים בבלנדר טוב וחזק- כוסמת, חלב צמחי, בננה, תמרים, קינמון, מלח, וניל וסודה לשתייה. טוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק. הבלילה אמורה להיות נוזלית בערך כמו בלילה לפנקייק- במידת הצורך להוסיף מים או חלב צמחי לדילול.
מחממים מחבת נון סטיק טובה עם מעט שמן קוקוס, ושופכים מהבלילה ליצירת פנקייק דק. כשהדפנות מתחילות להתרומם, אפשר להפוך ולתת הזהבה קלה גם מהצד השני.
לעשות כך את כל הפנקייקים. ניתן לפזר מעט קוקוס טחון, מייפל טהור ולהגיש עם פירות העונה.
ערכים תזונתיים למנה | |
קלוריות | 565 |
חלבון (גרם) | 21 |
פחמימה (גרם) | 104 |
שומן (גרם) | 8 |