רכיבים (2 מנות)
350 גרם סייטן טבעי
2 כפיות שמן
תבלין שווארמה או לחלופין מלח, פלפל שחור, כורכום, כמון, אבקת שום ואבקת בצל
בצל בינוני חתוך לקוביות
קופסת פטריות טריות חתוכות או קופסת שימורי פטריות מסוננת
אופן ההכנה
חותכים את הסייטן לרצועות דקות ומניחים בקופסה עם כפית שמן והתבלינים, מערבבים לכיסוי כל הרצועות – ניתן להשאיר להשריה במקרר שיתפוס טעמים עד ההכנה אך לא חובה
מחממים מחבת non stick ומוסיפים כפית שמן
מטגנים את הבצל עד הזהבה
מוסיפים את הפטריות מספר דקות (אם הפטריות טריות יש לתת להן להשחים מעט)
מוסיפים את הסייטן עם מיצי ההשריה
מטגנים מספר דקות ומערבבים עד שהסייטן מזהיב ומגישים
ערכים תזונתיים למנה | |
קלוריות | 287 |
חלבון (גרם) | 49 |
פחמימה (גרם) | 23 |
שומן (גרם) | 7 |