רכיבים (1 מנה)
150 גרם טופו (½ חבילה)
בצל בינוני קצוץ
כף שמן
מלח, פלפל, שמרי בירה
תוספות אופציונליות למרקם – ¼ כוס חלב צמחי לא ממותק או כף קמח חומוס/עדשים/סויה + 1-2 כפות מים
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת
מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות
מפוררים את הטופו באמצעות הידיים/מזלג/פומפיה גסה
במידה ורוצים להוסיף את אחת מהתוספות (תורמות למרקם) – מוסיפים אותן לטופו ומערבבים
מוסיפים את הטופו למחבת, מוסיפים את התבלינים ומטגנים עד שעודפי הנוזלים מתאדים
מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים
| ערכים תזונתיים למנה | |
| קלוריות | 390 |
| חלבון (גרם) | 26 |
| פחמימה (גרם) | 16 |
| שומן (גרם) | 23 |