מרצים:
חגי לפלר, בלוגר אוכל "הספורטאי הטבעוני"
נטלי שמש, תזונאית קלינית המתמחה בתזונה מבוססת צומח לספורטאים ומאמנת כושר
על מה נדבר?
רעיונות לארוחות בוקר, צהרים, ערב ונשנושים עתירים בחלבון מן הצומח
איך עושים מעדן מטופו
איך עובדים עם פתיתי שפע
מה זה סייטן ואיך מכינים אותו טעים
מה לגבי אבקות חלבון מן הצומח
איך מסתדר מי שאין לו זמן לבלות במטבח
והאם זה באמת יותר יקר?
ההרצאה היא אונליין וללא תשלום. הרשמו כאן והבטיחו את מקומכם!